Danas pišemo o…

SVEŽE MESO PO FARMERSKOM PROGRAMU

Blog post 1 – SVEŽE MESO

SVEŽE MESO PO FARMERSKOM PROGRAMU

Program farme mesa može biti odličan način da se Vaš biznis podigne na viši nivo uz redovne isporuke svežeg i kvalitetnog mesa.

Kada učestvujete u programu farme mesa sa roštilja, važno je da znate koju vrstu mesa dobijate i kako je uzgajano. Bitno je da naglasimo da koristimo meso životinja koje su uzgajane na pašnjacima i bez antibiotika, hormona, konzervansa, veštačkih boja ili aroma.

Naše meso je 100% prirodno i zdravo.

Ovako uzgajano meso ima tendenciju da bude ukusnije i hranljivije, jer se uzgaja u prirodnijem okruženju. Meso sa farme, takođe poznato kao meso uzgojeno na pašnjacima, je meso koje potiče od životinja koje su uzgajane na otvorenim pašnjacima, a ne ograničene na tovilišta. Životinjama je dozvoljeno da slobodno pasu i lutaju i uglavnom se hrane prirodnom ishranom koja se sastoji od trava i drugih biljaka.

Mnogo je prednosti koje imamo u našoj ishrani konzumiranjem mesa sa farme.

Prvo i najvažnije, humanije je, jer je životinjama dozvoljeno da žive u prirodnijem okruženju. Pored toga, meso ima tendenciju da bude hranljivije, jer su životinje u mogućnosti da se hrane širim izborom hrane, što može dovesti do raznovrsnijeg opsega hranljivih materija u samom mesu.

“Farma Mesa Ruma” je specijalizovana za proizvodnju vrhunskog roštilj mesa i roštilj kobasica. Naša firma se bavi dostavom svežeg mesa, uglavnom restoranima i “fast food-ovima”. U našoj ponudi imamo tri vrste roštilj smesa: Leskovačka roštilj smesa, Beogradska roštilj smesa i Premium (burger) smesa
– roštilj kobasice u prirodnom ovčijem crevu.

Sva naša mesa su pažljivo odabrana i pripremljena kako bismo vam pružili vrhunski kvalitet i ukus. Ukoliko želite da unapredite svoj meni sa vrhunskim roštilj proizvodima, kontaktirajte nas za dostavu svežeg mesa.

VAŠA DOBITNA KARTA ZA UKUS I PROFIT!

VREME JE ZA ROŠTILJ

SVEŽE MESO PO FARMERSKOM PROGRAMU


Kada dobijete meso, vreme je da zapalite roštilj! Bilo da se radi o pljeskavicama, odrescima ili ćevapima, meso na roštilju može biti zabavan i ukusan način da uživate u plodovima farmerskog programa. Eksperimentišite sa različitim marinadama i začinima da biste pronašli savršenu kombinaciju ukusa. Sve u svemu, naš program farme mesa na roštilju može biti odličan način za uživanje u ukusnom, visokokvalitetnom mesu koje je u skladu sa vrednostima i preferencijama vašeg  biznisa. Pripremite ukusna jela sa roštilja koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca uz naše provereno, sveže i najkvalitetnije meso svakoga dana…

MI MISLIMO I NA ŽIVOTNU SREDINU

SVEŽE MESO


Korišćenje mesa sa farme je bolje i za životnu sredinu. Životinje koje se uzgajaju na pašnjacima mogu da doprinesu zdravlju zemljišta i ekosistema, jer prirodno oplođuju zemljište i pomažu u kontroli invazivnih biljnih vrsta.

Pored toga, životinje na farmama proizvode manje otpada od životinja u tovištima, što može pomoći u smanjenju zagađenja.

Sve u svemu, ako tražite etičniju, hranljiviju i održiviju opciju kada je u pitanju meso, meso sa farme je svakako vredno razmatranja.

Priču ćemo nadovezati našim sledećim blog postom > PREDNOSTI KONZUMIRANJA MESA UZGOJENOG NA FARMAMA