Saznajte nešto više

O NAMA

Naš Farmerski program garantuje da naše meso ima savršen ukus, miris, teksturu i sočnost.

Ko smo mi?

FARMERSKI PROGRAM

- Tajna Receptura Leskovačkog Roštilja -

Autentičan ukus roštilj mesa za vaš restoran ili brzu hranu bez aditiva, konzervansa, veštačkih boja i aroma

- Da li ste ikada imali problema sa pronalaženjem kvalitetnog, ukusnog i svežeg roštilj mesa za vaš restoran ili brzu hranu?

- Da li ste ikada bili razočarani sa mesom koje ste dobili od vašeg dobavljača, jer je bilo suvo, bezukusno ili staro?

- Izgubili ste mušterije zbog lošeg roštilja koji ste im ponudili?

- Frustrira vas kada Vam dostava kasni?

Ako je vaš odgovor na bilo koje od ovih pitanja DA, onda pročitajte ovaj tekst do kraja.

1

Otkrijte kako možete da dobijete najkvalitetnije, najukusnije i najsvežije roštilj meso za vaš restoran ili brzu hranu. Ovo meso i naš Farmerski program će vam doneti više zadovoljnih mušterija, više ponovljenih porudžbina i više profita.

2

Znate kako je teško pronaći dobrog dobavljača mesa koji će ti garantovati svežinu, higijenu i pristupačnu cenu. Znate i kako je važno zadovoljiti ukus svojih mušterija koje traže sočno i ukusno meso sa roštilja.

3

Ali znate i kako je teško izboriti se sa konkurencijom koja nudi jeftino i loše meso koje je puno aditiva, konzervansa i hormona. Znate i kako je teško održati visok standard kvaliteta i higijene u svojoj kuhinji kada moraš da se baviš nabavkom, čišćenjem, sečenjem i pečenjem mesa.

Moje ime je Ljubomir Čestić, i ja sam osnivač firme Farma Mesa. Farma Mesa je mala porodična firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom roštilj mesa. Mi smo jedini u Srbiji koji koristimo tradicionalnu srpsku recepturu za proizvodnju roštilj mesa iz Leskovca – koju sam nazvao Farmerski Program.

Naš Farmerski Program garantuje da naše meso ima savršen ukus, miris, teksturu i sočnost. Naše meso je napravljeno od najboljeg junećeg i svinjskog mesa koje uzgajamo na našoj farmi pod strogim higijenskim i zdravstvenim uslovima. Proizvodnja se vrši na poseban način koja koristi najsavremeniju tehnologiju i opremu uz tajnu leskovačku recepturu i metode koja stvara savršenu teksturu i mekoću mesa. Naše meso ne sadrži nikakve aditive, konzervanse, veštačke boje ili arome. Naše meso je 100% prirodno i zdravo.

Naša mala porodična firma nije samo još jedan poslovni poduhvat – ona je simbol posvećenosti kvalitetu i tradiciji. Svaki korak koji sam preduzeo u stvaranju ove firme ima korene u mojoj strasti prema vrhunskim proizvodima i iskrenom interesovanju za ovaj posao.

Sve je počelo 2009. godine kada sam se počeo baviti trgovinom mesnih prerađevina. Tada sam stekao dragoceno iskustvo i dublje razumevanje kako funkcioniše ovaj posao i šta su ključne stvari za dobijanje kvalitetnog proizvoda i usluge. Tada sam shvatio da je ključna reč – vrhunski kvalitet, brza i tačna isporuka svakog dana kao i pristupačna cena.

Godine 2017. stvorili smo Farmu Mesa koja danas broji preko 300 zadovoljnih klijenata i zapošljava 10 radnika. Godinama sam se družio sa roštilj majstorima iz Leskovca i postepeno naučio njihove tajne recepture koje daju autentičan ukus mesa. Ta autentičnost i tradicija čine srž naših proizvoda.

Naši ciljevi su jasni – da proizvodi i usluge budu na izuzetno visokom nivou. Želimo ne samo da zadovoljimo, već i da premašimo očekivanja naših klijenata. Naša vizija je da naše ime postane sinonim za kvalitet, jer znamo da naše proizvode jedu naša deca.

Ljubomir Čestić
osnivač firme Farma Mesa

Naša ponuda je raznovrsna i obuhvata:

Sveže meso:
- Roštilj meso za pljeskavice i ćevape
- Premium burger meso od čiste junetine
- Sočne dimljene roštilj kobasice.

Pored svežeg mesa, nudimo i suhomesnate proizvode kao što su:
- Slanina
- Pečenica
- Sremska kobasica
- Kulen u kati
- Kulen u crevu
- Čvarci

Naša firma je od samih početaka integrisana u HACCP sistem, što znači da je higijena naših prostora i kvalitet mesa na najvišem nivou.

Svi naši proizvodi su atestirani od strane veterinarske inspekcije i ispunjavaju stroge standarde bezbednosti hrane i higijene. Svako parče mesa se pažljivo pakuje u plastične kese od 1 kg do 5 kg. Fleksibilni smo i prilagodljivi potrebama naših klijenata.

Imamo brzu i efikasnu dostavu svaki dan koja dostavlja uvek sveže meso.

Naša dostavna vozila poseduju rashladni uređaj koji održavaju optimalnu temperaturu zbog kojeg meso uvek stiže sveže. Mi dostavljamo meso u roku od 24 sata od porudžbine, bez obzira na to gde se nalazite u Srbiji. Za hitne slučajeve možemo da organizujemo i bržu isporuku.

Ovde se ne radi samo o poslu. Radi se o strasti, tradiciji i posvećenosti. Farma mesa nije samo ime firme - to je obećanje da će vaši obroci biti obogaćeni nasleđem, ljubavlju i neodoljivim ukusom. Vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada.

Već danas možete uživati u ovom mesu. Vaše mušterije će uživati u vašem roštilju i preporučivaće vas svojim prijateljima i porodici, vaš biznis će cvetati, a prihodi će vam se povećavati iz dan u dan.

Stoga ne čekajte više, priključite se u naš Farmerski Program i zakažite svoju konsultaciju klikom na dugme KONTAKTIRAJ NAS .